Rozmaryn Toskański - Wędzone Całe Kurczaki

Rozmaryn Toskański - Wędzone Całe Kurczaki
Rozmaryn toskański-wędzone całe kurczaki wymagają ok. 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1216 kalorii, 87g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 31 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka rozmarynu, r miód, kostki lodu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wędzone Kurczaki Cytrynowo-Chipotlowe, Łosoś toskański z rozmarynem Orzo, oraz Łosoś Toskański Z Rozmarynem Orzo.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: zrębki orzechowe i 8 gałązek świeżego rozmarynu, moczone w wodzie przez 2 godziny
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Do solanki, doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj bulion, sól, miód, cukier, pieprz, rozmaryn i czosnek, mieszając, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Wyjąć z ognia i dodać kostki lodu, aby szybko ostygły do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
5
Umieść kurczaka w wiadrze, od strony piersi w dół, przykryj i przechowuj w lodówce przez 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Wyjąć kurczaka z solanki i dobrze spłukać zimną wodą. Osuszyć, umieścić na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin. Pozwoli to na wysuszenie skóry, która wytworzy wyraźniejszą skórę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Rozgrzej palacza do 275 stopni F I do 325 stopni F, jeśli palacz może to zrobić.
8
Dodać namoczone wióry i gałązki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
9
Cały kurczak posmarować olejem rzepakowym i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10
Włóż kurczaka do palacza i umieść patelnię pod kroplówką. Dym, aż temperatura piersi osiągnie 160 stopni F, A udo osiągnie 170 Stopni F, w zależności od wielkości kurczaka, 1 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn