Rozmaryn sól i ocet chipsy

Rozmaryn sól i ocet chipsy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać rozmaryn sól i ocet chipsy spróbować. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać olej arachidowy, słód, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Rozmaryn sól morska i ocet burak chipsy, Domowe chipsy ziemniaczane z solą i octem, oraz Chipsy ze słodkich ziemniaków i buraczków z solą czosnkowo-rozmarynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ocet, cukier,1 łyżka. sól i 1 szklankę wody w średniej wielkości szklanej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki, za pomocą mandoliny lub ostrego noża. (
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Przetnij je tak cienko, jak możesz.)
4
Ziemniaki wymieszać z mieszaniną octu; schłodzić 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
5
Wymieszaj rozmaryn, pieprz i pozostałą 1 łyżkę. sól w małym słoiczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Ziemniaki odcedzić; delikatnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Wlać olej na głębokość 3 cali do dużego holenderskiego piekarnika; podgrzać do 34
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
8
Smażyć ziemniaki, partiami, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
9
Odcedzić na papierowych ręcznikach i natychmiast posypać mieszanką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Podawać na ciepło lub całkowicie chłodno (około 10 minut).
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn