Rozmaryn Sosna Orzech Sobole
Jeśli 19 centów za porcję spada w budżecie, Rosemary pine nut Sables może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rozmarynu, żółtka, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Figowy rozmaryn i Konfitura z Orzechów Sosnowych, oraz Biszkopty Z Rozmarynem I Orzechami Sosny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier z ręcznym mikserem elektrycznym, o 2 protokół. Ubić w żółtkach i soli.
Dodać mąkę i ubić tylko do połączenia.
Dodać rozmaryn i orzeszki piniowe i mieszać aż do równomiernego rozłożenia.
Rozwałkuj ciasto do kłody o szerokości 1,5 cala, przykryj folią i schładzaj przez dwie godziny w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Użyj ostrego noża, aby pokroić dziennik na kawałki o grubości 1/3 cala.
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, obracając blachę raz podczas pieczenia, około 18 minut.
Przełożyć do stojaka z drutu i ostudzić.