Rozmaryn smażone przegrzebki z sałatką pomidorowo-Kaparową

Rozmaryn smażone przegrzebki z sałatką pomidorowo-Kaparową
Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Ze Świeżą Salsą Z Kaparów Pomidorowych, Kaparowo-rozmarynowy Tuńczyk z sałatką ziołową, oraz Smażone ravioli serowe z sosem pomidorowo-pieprzowym i dipem z karczocha.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połącz pomidora i 6 kolejnych składników (przez pieprz).
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PomidorPomidor
3
Połączyć mąki kukurydzianej, rozmaryn, i przegrzebki w zip-top plastikowej torbie; uszczelnienie i wstrząsnąć dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
RozmarynRozmaryn
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z sałatką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn