Rozmaryn schabowy z chrzanem Aioli

Rozmaryn schabowy z chrzanem Aioli
Rozmaryn wieprzowy z chrzanem Aioli jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu rzepakowego, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z rozmarynem w sosie chrzanowym, Marynowana kanapka wieprzowa z rozmarynem Aioli, serem Mozzarella i pieczoną czerwoną papryką, oraz Greckie suwaki z Fetanem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Przełożyć wieprzowinę do 3-litrowej wolnej kuchenki pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 składniki (przez czosnek) do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim przez 8 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki; umieścić w misce. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać płyn do gotowania przez sito do miski, rezerwując szalotki i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj 3/4 Puchar odcedzony płyn do gotowania, szalotki, i czosnek do wieprzowiny; wrzucić dobrze. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
9
Połączyć majonez i chrzan w małej misce. Łyżka około 2 łyżki mieszanki wieprzowej na dolnej połowie każdej bułki. Wierzch równomiernie rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
RukolaRukola
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu na ściętej stronie każdej wierzchu bułki. Zakryj suwaki kokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn