Rozmaryn schabowy z chrzanem Aioli
Rozmaryn wieprzowy z chrzanem Aioli jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu rzepakowego, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z rozmarynem w sosie chrzanowym, Marynowana kanapka wieprzowa z rozmarynem Aioli, serem Mozzarella i pieczoną czerwoną papryką, oraz Greckie suwaki z Fetanem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Przełożyć wieprzowinę do 3-litrowej wolnej kuchenki pokrytej sprayem do gotowania.
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 składniki (przez czosnek) do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim przez 8 godzin lub do miękkości.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki; umieścić w misce. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami.
Wlać płyn do gotowania przez sito do miski, rezerwując szalotki i czosnek.
Dodaj 3/4 Puchar odcedzony płyn do gotowania, szalotki, i czosnek do wieprzowiny; wrzucić dobrze. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Połączyć majonez i chrzan w małej misce. Łyżka około 2 łyżki mieszanki wieprzowej na dolnej połowie każdej bułki. Wierzch równomiernie rukolą.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu na ściętej stronie każdej wierzchu bułki. Zakryj suwaki kokami.