Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami
Rozmaryn Polędwica wieprzowa z jabłkami zbiorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok jabłkowy, pieprz, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i cebulą.
Instrukcje
Wrzucić jabłka z masłem i sokiem z cytryny w lekko nasmarowanym 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia lub płytkim piekarniku holenderskim.
Piec w temperaturze 400 przez 20 do 25 minut. Polędwiczki sezon z solą i pieprzem; brązowy w gorącym oleju na średnim ogniu w patelni ciężkiego DNA 7 protokół.
Wyjmij jabłka z piekarnika; umieść polędwicę w środku naczynia do pieczenia. Odstawić.
Cebulę ugotować na patelni 5 minut. Włącz ciepło do wysokiej, i dodać wino; gotować około 2 protokół, skrobanie dno patelni. Wymieszać ze śmietaną, musztardą i rozmarynem.
Wlać mieszankę śmietanową na polędwicę i piec w 350, fastrygując od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 15
Odstawić 5 do 10 minut. (Wieprzowina będzie nadal gotować.) Pokroić w 1/2-do 3/4-calowe plastry i podawać z jabłkami i sosem śmietanowym musztardowym.