Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną

Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną
Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, rozmaryn, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Balsamiczno-Rozmarynowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM, oraz Polędwiczki wieprzowe zapiekane w sosie Rozmarynowo-balsamicznym i pomarańczowym.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
2
Polędwiczki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać polędwicę. Gotować od 6 do 8 minut, często zmieniając kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Usunąć polędwicę do deski do krojenia. Polędwiczki natrzeć czosnkiem i 2 łyżki. rosemary, naciskając, aby się trzymać. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części polędwicy zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Polędwicę wyjąć na półmisek; odstawić na 10 minut przed krojeniem. Ułóż paprykę balsamiczną wokół polędwicy i udekoruj, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn