Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną

Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, rozmaryn, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Balsamiczno-Rozmarynowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM, oraz Polędwiczki wieprzowe zapiekane w sosie Rozmarynowo-balsamicznym i pomarańczowym.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Polędwiczki posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać polędwicę. Gotować od 6 do 8 minut, często zmieniając kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Usunąć polędwicę do deski do krojenia. Polędwiczki natrzeć czosnkiem i 2 łyżki. rosemary, naciskając, aby się trzymać. Wróć do pan.
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części polędwicy zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio).
Polędwicę wyjąć na półmisek; odstawić na 10 minut przed krojeniem. Ułóż paprykę balsamiczną wokół polędwicy i udekoruj, jeśli chcesz.