Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną

Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną
Rozmaryn polędwica wołowa z papryką balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 6,88 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, rozmaryn, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Balsamiczno-Rozmarynowa Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM, oraz Polędwiczki wieprzowe zapiekane w sosie Rozmarynowo-balsamicznym i pomarańczowym.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
2
Polędwiczki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać polędwicę. Gotować od 6 do 8 minut, często zmieniając kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Usunąć polędwicę do deski do krojenia. Polędwiczki natrzeć czosnkiem i 2 łyżki. rosemary, naciskając, aby się trzymać. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części polędwicy zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Polędwicę wyjąć na półmisek; odstawić na 10 minut przed krojeniem. Ułóż paprykę balsamiczną wokół polędwicy i udekoruj, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn