Rozmaryn pieczeń wieprzowa z marchewką

Rosemary pieczeń wieprzowa z marchewką może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pod ręką gotową do jedzenia marchewkę, pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z bakłażanem i marchewką Ragu, Niedzielny obiad pieczeń wieprzowa z marchewką, oraz Pieczeń Wieprzowa, Sos I Marchew: Fajna Kuchnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 15x10x1-calowy patelni z oliwy z oliwek gotowania sprayu.
Usuń tłuszcz z wieprzowiny. Wieprzowinę spryskać sprayem do gotowania; posypać 1 łyżeczką rozmarynu, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
W dużej misce wymieszaj marchew, cebulę, czosnek w proszku, pozostałą łyżeczkę rozmarynu i 1/2 łyżeczki soli. Ułóż mieszankę warzywną wokół wieprzowiny; spryskaj warzywa sprayem do gotowania.
Pieczemy od 1 godziny do 1 godziny 30 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do środka wieprzowiny 68° i warzywa będą miękkie.
Zdjąć z ognia; przykryć folią i odstawić 10 minut, aż termometr odczyta 71°. pokroić wieprzowinę; podawać z warzywami.