Rozmaryn Pieczarkowy Pierś Z Gęsi
Rozmaryn grzybowy pierś z gęsi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 61,87 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 16915 kalorii, 732G białka, oraz 1538g tłuszczu. Mieszanka marchwi, cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Rozmaryn Pierś Z Indyka, Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka, oraz Kotlety z piersi indyka z rozmarynem i tymiankiem.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać mieszaninę czosnku do czerwonego octu winnego.
Włożyć piersi z gęsi do płytkiego szklanego naczynia i przykryć mieszaniną octu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć mleko, cebulę i marchewkę. Stopniowo doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Doprawić pieprzem do smaku. Jak tylko mieszanina dojdzie do wrzenia, zdjąć z ognia, przykryć i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piersi z gęsi i marynatę umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć folią.
Piecz przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku. Ugotuj biały ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podgrzać dwie łyżki oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i smażyć przez 5 minut.
Ubić mąkę, mieszając przez 2 minuty, a następnie stopniowo ubijać mieszankę mleczną. Doprawić rozmarynem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Zrób łóżko z gotowanego białego ryżu na półmisku.
Na wierzch kładziemy piersi gęsi i polewamy sosem.