Rozmaryn-Parmezan Mashers
Rozmaryn-parmezan Mashers może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 241 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, złote ziemniaki yukon, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Rozmaryn-Parmezan Mashers, Mashers, oraz Zielone Mashery Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym umieść ziemniaki; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 20 do 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Drenaż. Wstrząśnij patelnią z ziemniakami na małym ogniu do wyschnięcia (pomoże to puree ziemniaczane być bardziej puszyste).
Masuj ziemniaki na patelni, aż nie pozostaną grudki.
Dodaj bulion w małych ilościach, zacieranie po każdym dodaniu (ilość bulionu potrzebna do sprawienia, aby ziemniaki były gładkie i puszyste będą się różnić).
Dodać olej, rozmaryn, sól i ser. Masować energicznie, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste. Przykryć; odstawić 5 minut.
W razie potrzeby posypać rozmarynem i parmezanem.