Rozmaryn - Papryka Czerwona Focaccia
Przepis rozmaryn-czerwona papryka Focaccian jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oryginalnej mieszanki do pieczenia bisquick, maślanka, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Wymieszać maślankę z olejem i wymieszać z mieszanką do pieczenia. Wymieszać posiekaną paprykę.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść od 1 do 2 minut. Naciśnij ciasto na 11-x 7-calowy prostokąt na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Pozostawić do ostygnięcia lekko; odwrócić na deskę do krojenia i pokroić w kwadraty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo