Rozmaryn-Paluszki Czosnkowe
Rozmaryn-czosnkowe paluszki chlebowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegański przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ciasta chlebowego, rozmaryn, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Rozmarynowo-Oliwkowe Paluszki Chlebowe, Serowe Rozmarynowe Paluszki Chlebowe, oraz Pieczywo Czosnkowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, 1 do 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rozmarynem i solą.
Rozwiń ciasto, ale nie rozdzielaj na paski. Użyj pędzla do ciasta, aby równomiernie rozprowadzić mieszankę czosnku na powierzchni ciasta. Pracując z każdym po kolei, rozdrzyj paluszki chlebowe wzdłuż perforacji i przekręć każdy pasek. Lekko rozciągnąć i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.