Rozmaryn-kurczak balsamiczny, toskańska Fasolka po pieczeniu i szpinak Pota

Rozmaryn-kurczak balsamiczny, toskańska Fasolka po pieczeniu i szpinak Pota
Need a danie główne bezglutenowe? Rozmaryn-kurczak balsamiczny, toskańska fasola po pieczeniu i szpinak Pota może być super przepis do wypróbowania. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 606 kalorii, 42g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku baby, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskański rozmaryn kurczak i biała fasola, Rosemary Kurczak ze szpinakiem i fasolą, oraz Kurczak balsamiczny z białą fasolą i szpinakiem dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W52 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn