Rozmaryn-Krewetki Czosnkowe Z Fettuccine

Rozmaryn-krewetki czosnkowe z Fettuccine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka pomidorów śliwkowych, woda, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, Krewetki czosnkowo-rozmarynowe, oraz Pikantny Czosnek Rozmaryn Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia.
Dodać makaron; gotować 12 protokół.
Odcedzić; odstawić i ogrzać.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać mąką na krewetki, rzucając dobrze płaszcz.
Dodaj krewetki do patelni; gotować, stale mieszając, 4 minuty lub aż krewetki kolei różowy i są lekko rumiane.
Usuń krewetki z patelni; odstawić, i ogrzać.
Dodaj czosnek i rozmaryn na patelni; gotować 1 minutę.
Dodaj wino, sok z cytryny i pomidory. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i gotować 7 minut lub aż większość cieczy odparuje. Krewetki powrót na patelnię; gotować tylko do podgrzewane.
Dodaj zieloną cebulę, sól i pieprz.