Rozmaryn i tymianek orzechy włoskie
Rozmaryn i tymianek orzechy włoskie to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 226 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, połówki orzecha włoskiego, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozmaryn I Tymianek Kandyzowane Orzechy Włoskie, Jesienny Dżem Figowy Z Lawendą, Tymiankiem I Orzechami Włoskimi, oraz Risotto z buraków tymiankowych z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W misce ubijaj 5 łyżeczek oliwy z oliwek z 5 łyżeczkami syropu klonowego i 1/4 łyżeczki pieprzu kajeńskiego. Wymieszaj w 1 łyżce stołowejzsypany świeży rozmaryn I2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku.
Dodaj 2 filiżanki orzech połówki; wrzucić wellto płaszcz.
Rozprowadzić równomiernie na arkuszu wyłożonym pergaminem.
Piec, aż pachnące i chrupiące, 10 do12 protokół.
Posypać 1 łyżeczką świeżego tymianku i 1/4 łyżeczki soli. Całkowicie fajne.