Rozmaryn-Cebula Vidalia Szkliwiona
Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 139 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wino, łyżeczkę rozmarynu, Vidalię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona Cebula Vidalian, Stek z Rib-Eye z cebulą Vidalian, oraz Pieczona Cebula Vidalian.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, odkryte, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 10 protokół). Odstawić.
Cebulę przeciąć wzdłuż na pół.
Cebulę, pokroić boki w dół, umieścić w małym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Skropić oliwą z oliwek na cebuli. Przykryć cebulę i piec w 400 przez 25 minut. Odkryć i piec 20 minut.
Cebulę wyjąć z piekarnika. Cebulę obrócić i wlać mieszaninę wina na cebulę.
Piec przez dodatkowe 20 minut lub aż cebula będzie miękka, fastrygując co 5 minut.
Cebulę podawać z mieszaniną wina.