Rozkosz Buddy
Rozkosz Buddy jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Mieszanka imbiru, zapakowane w wodę extrafirm tofu, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Rozkosz Buddy, Rozkosz Buddy (Jai), oraz Rozkosz Buddy.
Instrukcje
Ugotuj brązowy ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić; utrzymać ciepło.
Podczas gotowania ryżu, wymieszać bulion i kolejne 4 składniki w małej misce. Odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać olej.
Dodaj tofu, i gotować 10 minut lub aż złoty ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Dodaj marchew, kukurydza dziecko, i groszek śnieżny do patelni; smażyć 3 minuty lub aż warzywa po prostu zaczną mięknąć.
Wymieszać z mieszaniną bulionu. Gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać w reserved tofu.
Podawać natychmiast nad ryżem.