Rozjaśniony placek wiejski ze złotym Zacierem dla 2
Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka masła, cebula, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to English Cottage Pie With Cheddar and Pasternak Mash, Złoty Zacieru Ziemniaczanego, oraz Kurczak tamaryndowy ze złotym zacierem.
Instrukcje
1
Mięso, seler, marchew, cebula i czosnek przekładamy na ciężką patelnię i gotujemy na średnim ogniu, aż mięso zmieni kolor i warzywa zmiękną-zajęło to około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj sosy, zioła i wodę; doprowadzić do wrzenia i gotować dalsze 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać groszek na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Wymieszać sos mix z łyżką lub dwie dodatkowe wody, a następnie mieszać to przez mieszankę mięsa.Pozostawić do zgęstnienia i gotować jeszcze przez kilka minut, następnie zdjąć z ognia i wymieszać przez pół łyżeczki czarnego pieprzu i posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wlać do naczynia do pieczenia 6 filiżanek.Tymczasem podczas tego wszystkiego, co się działo, powinieneś ugotować ziemniaki i dynię w garnku z lekko osoloną wodą do miękkości (powinno to potrwać około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Słonina Wieprzowa
6
Odsączyć i rozgnieść z masłem, solą i pieprzem.Wymieszać mięso w naczyniu do pieczenia z zacierem i posypać serem parmezan na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
świeża Resztka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec w umiarkowanym piekarniku, aż bąbelki, złoty i ogrzany przez prawo.