Rozjaśniony placek wiejski ze złotym Zacierem dla 2
Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka masła, cebula, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to English Cottage Pie With Cheddar and Pasternak Mash, Złoty Zacieru Ziemniaczanego, oraz Kurczak tamaryndowy ze złotym zacierem.
Instrukcje
Mięso, seler, marchew, cebula i czosnek przekładamy na ciężką patelnię i gotujemy na średnim ogniu, aż mięso zmieni kolor i warzywa zmiękną-zajęło to około 10 minut.
Dodaj sosy, zioła i wodę; doprowadzić do wrzenia i gotować dalsze 10 protokół.
Dodać groszek na kilka minut.
Wymieszać sos mix z łyżką lub dwie dodatkowe wody, a następnie mieszać to przez mieszankę mięsa.Pozostawić do zgęstnienia i gotować jeszcze przez kilka minut, następnie zdjąć z ognia i wymieszać przez pół łyżeczki czarnego pieprzu i posiekaną natkę pietruszki.
Wlać do naczynia do pieczenia 6 filiżanek.Tymczasem podczas tego wszystkiego, co się działo, powinieneś ugotować ziemniaki i dynię w garnku z lekko osoloną wodą do miękkości (powinno to potrwać około 20 minut).
Odsączyć i rozgnieść z masłem, solą i pieprzem.Wymieszać mięso w naczyniu do pieczenia z zacierem i posypać serem parmezan na wierzchu.
Piec w umiarkowanym piekarniku, aż bąbelki, złoty i ogrzany przez prawo.