Rozjaśnione ciasto pasterskie

Rozjaśnione ciasto pasterskie
Przepis na ciasto pasterskie jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz marchew, groszek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Rozjaśnione ciasto pasterskie, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Ziemniaki i rzep umieść w dużym garnku i przykryj zimną wodą; doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 25 protokół; odcedzić, zastrzegając garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
RzepaRzepa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Tymczasem, aby nadzienie: gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu; dodać wołowinę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać grzyby, tymianek i koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż włączone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Wymieszać mąkę do warzyw, aż włączone, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
7
Dodaj bulion, sos Worcestershire, 3/4 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu. Gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 więcej minut. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Połącz masło i mleko w zarezerwowanym garnku i gotuj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Powrót ziemniaki i rzepa do garnka i rozgnieść masher ziemniaków lub drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Wymieszać z parmezanem i szczypiorkiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
RzepaRzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przelać nadzienie do naczynia do pieczenia 2 1/2 kwarty i przykryć polewą, równomiernie rozprowadzając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec, aż polewa będzie złoty, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn