Rozgnieciony Groch Guacamole Z Kolendrą, Imbirem I Limonką

Rozgnieciony Groch Guacamole Z Kolendrą, Imbirem I Limonką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać rozbite grochu Guacamole z kolendry, imbir i limonki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 195 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz awokado, kolendra, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Guacamole kolendrowo-limonkowe, Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, oraz Zupa Rybno-warzywna z limonką, imbirem i kolendrą.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn