Rozdrobnione Panuchy wieprzowo-fasolowe z marynowanym Habanero i cebulą (Cochinita Pibil)
Rozdrobnione Panuchos wieprzowe i fasolowe z marynowanym Habanero i cebulą (Cochinita Pibil) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 10. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka wieprzowego tyłka, sok z limonki, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cochinita Pibil Moloty cielęce z marynowaną cebulą, Cochinita Pibil (Puerco Pibil), oraz Pieczony koper włoski z cebulą Habañero-limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać olej roślinny w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące i lekko zmięknie, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Dodaj pastę achiote i dobrze wymieszać, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Annatto
5
Dodać sok pomarańczowy i ananasowy i doprowadzić do wrzenia. Gdy się zagotuje, wyłącz ciepło i ostrożnie przenieś do blendera. Super. Przetworzyć mieszaninę, aż będzie gładka, około 2 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Tyłek wieprzowy posypać mocno solą i pieprzem ze wszystkich stron. Ułóż skórki pomarańczowe na dnie powolnej kuchenki, skórki do góry (dodaje to więcej smaku wieprzowinie i zapewnia, że mięso nie wyschnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Boston Butt
Pomarańczowy
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
7
Na pomarańczach ułożyć Tyłek wieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston Butt
Pomarańczowy
8
Wlać puree z achiote do wolnej kuchenki. Przykryć powolną kuchenkę i włączyć na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
9
Niech gotować, aż wieprzowina będzie miękka i gotowa do rozdrobnienia, o 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
10
Wyłącz wolną kuchenkę i usuń pomarańcze z garnka i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Garnek
11
Niech wieprzowina ostygnie lekko przed rozdrobnieniem. Używając dwóch widelców lub czystymi rękami, rozdrobnij wieprzowinę. Powrót rozdrobnione mięso do powolnej kuchence wypełnione sosem i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
1
W małej misce wymieszaj chiles habanero, sok z limonki, oliwę z oliwek, oregano i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Oliwa Z Oliwek
Habanero Chili
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka Chili
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze wymieszać, aby włączyć.
3
Odstawić na co najmniej 20 minut. Można je wykonać 1 dzień wcześniej.
1
W średniej misce wymieszać czerwoną cebulę, sok z limonki, oliwę z oliwek, regano i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Cebula Czerwona
Oliwa Z Oliwek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze wymieszać, aby włączyć.
3
Odstawić na 30 minut. Można je wykonać 1 dzień wcześniej.
4
W przypadku tortilli smażonych z czarną fasolą (panuchos): za pomocą okrągłego foremki do ciastek o średnicy 5 cali Wytnij mniejszą tortillę z każdej tortilli. Zachowaj resztki do robienia chilaquiles, zupy tortilla itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Tortilla
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do Ciastek
5
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w średniej patelni saute na średnim ogniu. Następnie dodaj fasolę do ogrzania i zmiękczenia, około 5 minut, ciągle mieszając, aby uniknąć poparzenia. Wyłączcie ogrzewanie i rezerwujcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
W dużej patelni saute, podgrzać pozostałe 1/2 szklanki oleju roślinnego do 350 stopni F. podczas gdy olej jest ogrzewanie, tworzą panuchos. Zacznij od rozłożenia 1 łyżki rozgrzanej fasoli na powierzchni tortilli. Ułóż drugą tortillę nad nią, naciskając na krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Usuń nadmiar fasoli z boku panucho. Pracując partiami, smażyć panuchos na złoty kolor, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
8
Wyjąć z patelni i osuszyć na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Aby służyć: Top każdego panucho z około 1/3 szklanki Cochinita pibil. Top z marynowanej czerwonej cebuli i habaneros, w razie potrzeby. Weź gryza, zdychaj i idź do nieba.