Rozdrobniona Wołowina z sosem Tomatillo

Rozdrobniona Wołowina z sosem Tomatillo
Rozdrobniona Wołowina z sosem Tomatillo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liść laurowy, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozdrobniona wołowina w sosie kreolskim (Ropa Vieja), Filety z polędwicy wołowej z Shiitakes w Morita Chile i sosem Tomatillo, oraz Pokrojony kurczak i Tomatillo Tacos z queso Fresco.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj pomidory i następne 3 składniki; smażyć 7 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
3
Pulse Tomatillo mieszaniny, kolendra, i 1/4 łyżeczki soli w maszynce, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przełożyć do średniej miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W dużym rondlu wymieszać stek z pozostałymi 4 składnikami i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 45 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Wyjąć stek do średniej miski, odrzucając cebulę i przyprawy. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso. Wymieszać z sosem tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Podawać ze świeżymi sosami.
8
Wskazówka: możesz zastąpić stek z flanki stekiem ze spódnicy. Gotować 2 1/2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn