Rozdrobniona Sałatka Z Kurczaka Z Sosem Gochujang

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj rozdrobnionej sałatki z kurczaka z sosem Gochujang. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 292 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju sezamowego, ogórka, soli kuchennej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek azjatyckich z sosem Gochujang, Rozdrobniona Sałatka z kurczaka z kremowym sosem Miso, oraz Rozdrobniona Sałatka z kapusty + komosa ryżowa z kremowym sosem Tahini.
Instrukcje
Podgrzać wodę i imbir w małym rondlu, aż się ugotuje.
Dodać sake i sól i wymieszać do połączenia.
Dodaj kurczaka. Powrót do gotowania na wolnym ogniu, przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 15 minut.
Tymczasem zrób opatrunek.
Połącz olej sezamowy, mirin, gochujang i ocet w małej misce i ubijaj widelcem. Odstawić.
Gdy kurczak się ugotuje, wyjąć z kłusowniczego płynu i pozostawić do spoczynku, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Mięso rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa.
Połącz rukolę, sałatę, ogórek i onionw dużej misce do serwowania.
Rozłóż kurczaka na wierzchu.
Skropić połową opatrunku i podawać z pozostałym opatrunkiem na boku.