Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z boczkiem i daktylami
Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z boczkiem i daktylami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rozdrobniona Sałatka z jarmużu z boczkiem i daktylami, Sałatka Z Posiekanej Brukselki, Jarmużu I Boczku Z Indyka, oraz Ciepła sałatka z jarmużu z boczkiem, daktylami, migdałami, chrupiącą szalotką i parmezanem-Iowa Girl Eats.
Instrukcje
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet, musztardę, sok z cytryny, sól, świeżo zmielony pieprz i mieloną szalotkę w dużej misce do serwowania, aż będzie gładka.
Dodaj rozdrobnione jarmuż, i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 1 do 2 godzin. Wrzucić daktyle i boczek tuż przed podaniem.