Rozbity Kalafior
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Zmiażdżony kalafior może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kalafior, rosół z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rozbity Kalafior, Rozbity kalafior z serem, oraz Rozbity kalafior Rachael Ray.
Instrukcje
Doprowadzić kalafior i rosół z kurczaka do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Odkryj rondel i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej. Pozostawić kalafior gotować na wolnym ogniu, aż miękkie i ciecz do gotowania zmniejszyła się o połowę, o 10 protokół.
Usuń kalafior z ognia, i dodać masło, ser Cheddar, i parmezan. Mash z masherem ziemniaczanym, aż sery się stopią i kalafior jest gładki, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.