Rozbita Rutabagas z imbirem-pieczone gruszki
Zmiażdżona Rutabagas z imbirem-pieczone gruszki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rutabagas, sok z cytryny, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozbita Rutabagas z imbirem-pieczone gruszki, Kremowa Rozgnieciona Rutabagas, oraz Rozgnieciona Rutabagas i rzepa z parmezanem.
Instrukcje
Rutabagas gotować w garnku wrzącej osolonej wody do miękkości, o 35 protokół.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Połączyć olej, sok z cytryny, imbir i cukier w dużej misce.
Dodać gruszki; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić na przygotowanym arkuszu. Piecz do miękkości, obracając gruszki co 10 minut, łącznie około 35 minut.
Rutabagas odsączyć; powrót do tej samej puli. Zacieru do grubego puree. Mieszać na średnim ogniu, aż nadmiar wilgoci odparuje, 5 minut.
Dodaj śmietanę, masło i tymianek.
Wymieszać gruszki i wszelkie soki z blachy do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Przenieść do miski bezpiecznej dla mikrofal. Cover; chill. Przewijanie w odstępach 1-minutowych.