Roundup Chili

Roundup Chili
Roundup Chili może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,61 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz chili, sos pomidorowy, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to The Ultimate Quesadilla Roundup, Peanut Butter Roundup Cookies, oraz Chudy Niskotłuszczowe Ciasto Czekoladowe Roundup.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę, stek z boku, cebula i seler na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieś na 6-qt. powolna kuchenka. Wymieszać w sosie pomidorowym, pomidory, fasola, chili i przyprawy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub aż stek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Podawać z sosem paprykowym, serem i cebulą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Jasnożółty ze złotymi pasemkami. Aromat o dobrej intensywności, Dojrzałe białe owoce, takie jak jabłko i brzoskwinia. Nuty anyżu, koper włoski. Reminiscencje cukierni, drożdży i nut suchych kwiatów. Suszone orzechy. Jeden doświadcza pracy ponad pięciu lat starzenia się na osadzie.Na podniebieniu szeroki na wejściu, pełny i kremowy na podniebieniu. Grube i aksamitne. Suche białe kwiaty i aromaty owocowe powracają na podniebienie. Jego dobra kwasowość zapewnia odświeżające i trwałe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn