Round Steak Supper
Need a dairy free main course? Okrągła Kolacja ze stekiem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Mieszanka wołowiny Top okrągły stek, pieprz i czosnek w proszku, zupa cebulowa mix i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Będzie hitem w Twoim Walentynki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Louisiana Round Steak, Stek okrągły z pierogami, oraz Grillowany Okrągły Stek.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w 3-qt. Wolnowar.
Wołowinę pokroić na cztery kawałki, położyć na ziemniakach. W misce połączyć zupę, wodę, mieszankę zup, pieprz i czosnek w proszku.
Polej wołowinę. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do momentu, gdy mięso i ziemniaki będą miękkie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze typy na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z nich jest Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najbardziej wytrzymały spirytus jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w teksturze i dostawie. Dzięki dojrzałej esencji jagodowej aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny aksamitny Merlot jest obdarzony właściwą równowagą mocy i finezji, co czyni go doskonałym towarzyszem steków i makaronów z pełnym czerwonym sosem i ciemną czekoladą.