Round 2 German Dumpling Soup
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańska zupa? Runda 2 zupa z niemieckich pierogów może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Pierogów, Zupa Jarzynowa Z Kluskami, oraz Zupa Z Chińskich Pierogów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku na średnim ogniu dodaj olej. Gdy jest gorąco, dodać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, 2 do 3 protokół.
Dodać kapustę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż kapusta zacznie zmiękać, około 3 do 4 minut.
Dodać bulion z kurczaka i cydr, doprowadzić go do wrzenia, zmniejszyć do gotować, i gotować, aż kapusta i cebula są miękkie, o 8 do 10 protokół.
Dodać kluski i podgrzać. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.