Rouladen
Rouladen to danie główne, które serwuje 6. Za $2.12 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 383 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu. Kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Ten przepis od Allrecipes wymaga cebuli, mieszanki brązowego sosu, marynat koperkowych i steków z polędwicy wołowej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 23 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 88%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rouladen, Rouladen, oraz wołowina rouladen.
Instrukcje
Polędwicę ułożyć płasko na desce do krojenia, posmarować musztardą oraz solą i pieprzem do smaku.
Na stek ułożyć 1/2 boczku, 1 kawałek cebuli i 1 kawałek marynaty.
Rzuć, upewniając się, że wszystkie przedmioty pozostają w środku, a tuck kończy się. Zwiąż sznurkiem rzeźniczym. Powtórz dla każdego steku.
Podgrzej 2 łyżki oleju w dużym garnku na średnim ogniu. Dobrze brązowe mięso.
Wlej tyle wody, aby przykryć mięso. Zmniejsz ogień do średniego / małego ognia i gotuj przez 1 godzinę.
Gdy mięso jest ugotowane, wymieszaj mieszankę sosu.
Polecane wino: Riesling, Dornfelder
Rouladen działa bardzo dobrze z Riesling i Dornfelder. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dr. poluzuj Dr. L Riesling. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Dr L Riesling]()
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine