Rouille

Rouille
Rouille jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 68 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka żółtka, płatki pieprzu, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 12%. Spróbuj Spicy Rouille, Saffron Rouille, oraz Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek i sól umieścić na desce do krojenia i razem mielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodaj żółtko, sok z cytryny, szafran i płatki czerwonej papryki. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
SzafranSzafran
4
Po uruchomieniu maszyny wlej oliwę z oliwek cienkim, stałym strumieniem przez rurę zasilającą, aby uzyskać gęstą emulsję majonezową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
EmulsjeEmulsje
5
Przenieść rouille do miski i przechowywać go w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn