Rosół Ziołowy

Rosół Ziołowy
Rosół ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, wody, pasty pomidorowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Linguine z rosołem ziołowym i małż, Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart, oraz Zrób własny proszek przyprawowy do rosołu warzywnego i ziołowego na zapas.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito wyłożone gazą, rezerwując bulion. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Piec HolenderskiPiec Holenderski
SitoSito
2
Uwaga: bulion może być przechowywany w lodówce do 2 dni lub w zamrażarce przez 6 miesięcy. Zamrażaj w tacach na kostki lodu lub pojemnikach z zamrażarką o pojemności 1 filiżanki, aby ułatwić pomiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
BulionBulion
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia9
Magazyn