Rosół ze szparagami, groszkiem i koperkiem

Rosół ze szparagami, groszkiem i koperkiem
Rosół ze szparagami, groszkiem i koperkiem może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 13 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Mieszanka szparagów, groszku, rosołu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa szparagowa z olejem koperkowym, Sałatka z kurczaka ze szparagami i kremowym dressingiem koperkowym, oraz Risotto z kurczaka z cytryną, szparagami i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wywar z kopru łodygi w rondlu 4-do 5-quart, odkryte, aż zredukowane do około 8 filiżanek, 25 do 30 minut. Odrzuć łodygi koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szparagi i groszek, a następnie doprowadzić do wrzenia, częściowo przykryte. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż szparagi są chrupiące-przetargu, o 3 protokół. Wymieszać liście koperku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
KoperKoper
GrochGroch

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia28
Magazyn