Rosół z pierogami z maślanki
Dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych może być rosół z pierożkami z maślanki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli masz masło, śmietanę, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Rosół z pierogami z maślanki, Szybki Rosół Z Pierogami Z Maślanki, oraz Pierogi z kurczaka i maślanki mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Udka kurczaka gotować 6 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane. (Kurczak może nie całkowicie gotować, ale zakończy gotowanie po powrocie do bulionu.)
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia; pokroić na kawałki wielkości kęsa i odstawić.
Roztopić masło w garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i marchew, i smażyć 3 protokół. Wymieszać bulion i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 5 minut.
Śmietanę i skrobię kukurydzianą ubić w małej misce; wymieszać z gotującym się bulionem.
Każdy biszkopt pokroić na ćwiartki, a kawałki posmarować mąką, wytrząsając nadmiar.
Dodać herbatniki do bulionu i gotować, częściowo przykryte, 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy herbatniki będą twarde w dotyku. (Ciastka będą nadal gotować.)
Dodaj kurczaka, sok z cytryny i szczypiorek do bulionu; gotuj na wolnym ogniu, aż kurczak zostanie podgrzany. W razie potrzeby doprawić solą morską i pieprzem.