Rosół z pierogami pełnoziarnistymi
Rosół z pierogami pełnoziarnistymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dyni-obrane, odtłuszczone mleko, mąka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Rosół z pierogami pełnoziarnistymi, Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), oraz Kurczak-zupa jarzynowa z kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przynieś bulion z kurczaka na wolnym ogniu.
Dodać piersi z kurczaka i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko gotowane przez, o 20 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerz, aby lekko ostudzić, a następnie pociągnąć na strzępy.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mąkę z parmezanem, mlekiem i jajkiem. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przenieść do woreczka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Dodaj marchew, pasternak, Kabaczek i rzep do wywaru i doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 10 protokół.
Dodać por i gotować do miękkości. Trzymając torebkę z ciastem w jednej ręce, a nóż stołowy w drugiej, pokroić 1-centymetrową długość ciasta z kluskami w gotującą się zupę. Po dodaniu całego ciasta, delikatnie wymieszać i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Dodać rozdrobnionego kurczaka, gotować do ogrzania i podawać.
Uwagi: jedna porcja 208 kalorii, 4 GM tłuszczu całkowitego, 3 GM tłuszczów nasyconych,22 GM węglowodanów.