Rosół z makaronem z pasternakiem i koperkiem
Need a dairy free main course? Zupa z makaronem z pasternakiem i koperkiem może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, makaron z szerokim jajkiem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Rosół z makaronem z koperkiem, Sałatka ze słodkich ziemniaków i kalafiora z kurczakiem z grilla i makaronem koperkowo-ogórkowym, oraz Zupa Z Makaronem Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku połączyć bulion, cebulę, marchew, pasternak, sól i pieprz i doprowadzić do duszenia.
Dodać piersi z kurczaka do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż tylko gotowe, o 10 protokół.
Wyjąć kurczaka; przynieść zupę z powrotem na wolnym ogniu. Gdy piersi kurczaka są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić je na kawałki wielkości kęsa.
W międzyczasie wymieszaj makaron z zupą. Dusić, aż warzywa będą miękkie i makaron są wykonane, o 5 protokół. Włożyć kawałki kurczaka do garnka, a następnie wymieszać z koperkiem i natką pietruszki.
Dodaj jedną pokrojoną w kostkę rzep do mieszanki. : Użyj piersi kurczaka z kością i gotuj je przez dodatkowe dziesięć minut. Dodatkowy czas w garnku nada zupie jeszcze więcej smaku.
Rekomendacja wina: w ciągu zaledwie piętnastu lat sauvignon Blanc z Nowej Zelandii wybuchły na scenie i wzniosły się na szczyt stosu sauvignon-blanc. Spróbuj ich dojrzałych cytrusowych i ziołowych smaków i orzeźwiającej chrupkości z tą zupą, a dowiesz się, dlaczego.