Rosół z makaronem III

Rosół z makaronem III
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rosołu z makaronem III. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 340 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kiełków fasoli, makaron jajeczny, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Z Makaronem, Rosół Z Makaronem, oraz Mom ' s Chicken Noodle Soup.

Instrukcje

1
Na małej patelni na średnim ogniu, gotować szalotki w oleju, aż brązowy i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż będzie miękki, 8 do 10 minut; odcedzić i spłukać pod zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Przynieś mały garnek wody do wrzenia; przygotuj miskę z lodowatą wodą. Kiełki fasoli blanszujemy zanurzając je na 1 minutę we wrzącej wodzie, a następnie w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić i odstawić.
6
W dużym rondlu na średnim ogniu przynieś bulion z kurczaka na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Makaron podzielić równomiernie pomiędzy 6 miseczek. Wierzch z kiełkami fasoli i rozdrobnionym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną CebulęPojemnik Na Posiekaną Cebulę
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać rozgrzany bulion do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Skropić mieszanką szalotki i udekorować zieloną cebulą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
10
Serwuj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn