Need a danie główne bezglutenowe? Toskański rosół może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pieczoną paprykę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Rosół Toskański, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kurczakiem, oraz Toskańska zupa z kurczaka, fasoli i szpinaku.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 9 składników w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 3 godziny. Wymieszać z rozmarynem i szpinakiem; przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Zupa z kadzi w miseczkach; każdą porcję polać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego