Rosół po karaibsku z limonką i kolendrą
Rosół po karaibsku z limonką i kolendrą to bezglutenowe przepis z 23 porcjami. Ta zupa ma 237 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ryżu, sól, Karaiby rub, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wolnowarowy rosół po Karaibsku z limonką i kolendrą, Mexican Style Lime and Cilantro Whole Chicken (Slow Cooker), oraz Rosół Kolendrowo-Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać równomiernie masą karaibską; odstawić.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na średniej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek. Gotować 3 protokół lub do miękkości.
Przenieść mieszaninę do 5-litrowej owalnej powolnej kuchenki za pomocą łyżki szczelinowej.
Ogrzać pozostałe 3 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu; dodać kurczaka, i gotować 6 do 8 protokół, lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Przełożyć kurczaka do wolnej kuchenki.
Dodaj 1 bulion szklanki na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj pozostały bulion, sos adobo i następne 4 składniki do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Obniżyć temperaturę do niskiej, i gotować 3 więcej godzin.
Wyjąć kurczaka z wolnej kuchenki i ostudzić 10 minut.
Usuń kurczaka z kości, zwracając mięso do powolnej kuchenki. Wymieszać z sokiem z limonki.
Podawać zupę na gorącym gotowanym ryżu; top z kolendry, rzodkiewki, i kwaśną śmietaną.
* Użyliśmy sosu adobo z puszki chipotle chiles w sosie adobo.