Rosół marynowany stek z grilla
Rosół marynowany stek z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać SOS barbeque, steki z polędwicy wołowej, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Marynowany stek z szynki dla 2, Stek Marynowany, oraz Stek Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion wołowy i sos barbeque w średniej misce.
Umieść steki z polędwicy wołowej w średniej misce i przykryj bulionem wołowym i mieszanką sosu barbeque. Przykryj miskę i umieść w lodówce. Pozwól stekom marynować się minimum 2 godziny (preferowana jest noc).
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Steki z grilla na przygotowanym grillu przez 7 do 8 minut na stronę lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.