Rosół II

Rosół II
Rosół II jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 282 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz makaron jajeczny, wodę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Mila End ' S rosół z zupą Mandel, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą).

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i umieść udka z kurczaka w garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć kurczaka, pokroić mięso i wrócić mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wymieszać bulion z kurczaka, cebula, czosnek, seler, marchew i papryka; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wymieszać zamrożony szpinak i gotować do miękkości, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
5
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Gotować makaron jajeczny w wodzie, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Drenaż i rezerwa.
7
Wymieszać tortellini do zupy i gotować do miękkości, 10 do 15 protokół. Wymieszać z makaronem jajecznym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Rozgrzać i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn