Rosyjska zupa Grzybowo-ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj Rosyjskiej zupy grzybowej i ziemniaczanej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. Jeśli masz bulion z kurczaka, masło, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Rosyjska zupa Grzybowo-ziemniaczana, Zupa Ziemniaczana Grzybowa, oraz Zupa Ziemniaczano-Porowo-Grzybowa.
Instrukcje
3 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać z porem i marchewką i gotować 5 minut.
Wlać bulion. Doprawić koperkiem, solą, pieprzem i liściem laurowym.
Wymieszać w ziemniakach, przykryć, i gotować 20 protokół, lub do ziemniaków są miękkie, ale firma.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Roztopić pozostałe masło na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć grzyby 5 minut, aż lekko rumiane. Wymieszać z zupą.
W małej misce wymieszać pół na pół i mąkę, aż będzie gładka. Wymieszać do zupy, aby zagęścić.
Każdą miskę zupy udekorować świeżym koperkiem.