Rosyjska Gorąca Czekolada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Rosyjskiej gorącej czekolady. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, The Russian Tea Room Russian Dressing, oraz Bailey ' s Chocolate White Russian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w schłodzonej misce i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Zrobić budyń: w misce ubić cukier i skrobię kukurydzianą, aby zmiksować.
Ubij w śmietanie, mleku i fasoli wanilii.
Wlać mieszaninę do rondla ze stali nierdzewnej i doprowadzić do wrzenia, ubijając, aż zgęstnieje, około 4 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić czekoladę i masło do rozpuszczenia. Wyłowić fasolkę wanilii i opłukać. Owinąć fasolę wanilii w folię i przechowywać w lodówce do innego użytku.
Wlać gorącą czekoladę do rozgrzanych filiżanek demitasse i podawać natychmiast z dollops of orange creme fraiche podane z boku na łyżkach demitasse.