Rosewater Lime Transparent Pie
Rosewater Lime Transparent Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 310 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę różaną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Rosewater Sablés, oraz Dekadencki Koktajl Figowo-Różany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do skórki: za pomocą robota kuchennego, pulsuj razem mąkę, cukier, sól, wodę różaną i smalec, aż ciasto oderwie się od boków miksera i łatwo uformuje kulkę. Wciśnij ciasto do talerza ciasta.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. par-piec pustą skórkę, aż złoty kolor będzie brązowy, o 7 protokół.
Do nadzienia: za pomocą elektrycznego miksera ręcznego lub miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową, ubić razem masło i cukier, aż będą puszyste, około 3 minut.
Dodać śmietanę i jajka, ubijając na gładką masę, następnie dużą łopatką wymieszać z mąką i wanilią.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec, aż na wierzchu powstanie złocisto-brązowa skorupa, około 40 minut.
Do glazury: podczas pieczenia ciasta, zagotować wodę i cukier w małym rondlu, stale mieszając, aż mieszanina pokryje tylną część łyżki, 3 do 5 minut.
Wyjmij Syrop z ognia, wymieszaj sok z limonki i wodę różaną.
Mżawka na ciasto, gdy jeszcze ciepłe.