Rosemary Sweet Potato Fries

Rosemary Sweet Potato Fries
Rosemary Sweet Potato Fries jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 53 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, rozmaryn, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Rosemary Sweet Potato Fries, Ketchup z rozmarynowymi frytkami ze słodkich ziemniaków, oraz Pieczone Rozmarynowe Słodkie Frytki Ziemniaczane podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodać słodkie ziemniaki; wstrząsnąć do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Ułóż w jednej warstwie na dwóch 15-calowych. x 10 po. x 1-in. patelnie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec, odkryty, w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do miękkości i lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn