Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z kompot z owoców jesiennych

Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z kompot z owoców jesiennych
Rosemary - Dijon pieczona wieprzowina z jesiennymi owocami kompot jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, musztarda dijon, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Grilla Z Kompot Owocowy, Pieczeń wieprzowa z kompot z suszonych owoców, oraz Flan cytrynowy z kompot z jesiennych owoców.

Instrukcje

1
Pieczeń wieprzową osuszamy papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Posypać lub natrzeć solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Brązowa pieczeń wieprzowa ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Ułożyć pieczeń na stelażu na lekko nasmarowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Połączyć musztardę i 2 łyżki. rozmaryn; rozprowadzić na rumianej wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Piec w temperaturze 350 przez 45-55 minut lub do momentu włożenia termometru do środka pieczenia 15
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przykryć folią aluminiową i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 160 przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Podawać z jesiennym kompotem owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn