Rosemary - Dijon Crusted Standing Rib Roast

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Rosemary-Dijon Crusted Standing Rib Roast może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion wołowy o niższej zawartości sodu, tymianek, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pinot noir, możesz podążać tym daniem głównym z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast, Dijon-Rosemary Crusted Prime żeberka pieczone z Pinot Noir Au jus, oraz Herb-Crusted Standing Rib Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić wołowinę na 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Wołowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieścić czosnek w mini chopper, i pulsować, aż drobno posiekane.
Dodaj Dijon, tymianek, rozmaryn i olej; pulse połączyć. Mieszankę Rub równomiernie na wołowinie.
Umieść pieczeń na stojaku na patelni pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Piec przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia doness.
Wyjąć pieczeń z piekarnika i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z winem; gotować 6 minut lub do zmniejszenia do 2/3 szklanki (około 6 minut).