Ropucha w dziurze
Toad-in-The-Hole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka propozycji serwowania: musztardy, spiralne kiełbasy wieprzowe, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ropucha w dziurze, Ropucha w dziurze, oraz Ropucha w dziurze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Lekko posmarować średnio dobrze przyprawioną patelnię żeliwną.
Umieścić kiełbasę na patelni, i piec aż prawie gotowane, o 15 protokół.
W międzyczasie mąkę, cukier i sól ubić w średniej misce. W innej misce, ubić jajka, mleko i musztardę, aż do wymieszania.
Składniki płynne ubić na sucho, aż do uzyskania lekko grudkowatego cienkiego ciasta.
Ostrożnie, wlać ciasto na częściowo ugotowane kiełbaski i nadal piec, aż ciasto puffs i jest chrupiące, i brązowy, o 25 do 30 minut więcej.
Podawać ropuchę w dziurze, na gorąco, na patelni z większą musztardą z boku.