Ropa Vieja w wolnowarze
Przepis na Ropa Vieja w wolnowarze może zaspokoić Twoje pragnienie kuchni środkowoamerykańskiej w około 8 godzin i 15 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 621 kalorii , 46 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 3,81 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. Mieszanka octu jabłkowego, ryżu, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 97% , co jest znakomitym wynikiem. Całodniowe proste żeberka w wolnowarze FALL OFF the BONE , łatwy kurczak z karczochami i czosnkiem w wolnowarze i chili Kicked Up w wolnowarze są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj pomidory, keczup, ocet, czosnek, kminek, papryczkę jalapeno i 3/4 łyżeczki soli w wolnowarze o pojemności 5–6 litrów.
Dodaj stek, paprykę i cebulę i wymieszaj. Przykryj i gotuj na małym ogniu, bez mieszania, 8 godzin.
Odkryj i usuń nadmiar tłuszczu. Grubo poszatkuj mięso 2 widelcami, a następnie wymieszaj z oliwkami i solanką oliwkową.
Zdjęcie autorstwa Antonisa Achilleosa