Root Veggie Bisque
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać korzeń Veggie Bisque spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, sól i pieprz, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seler Korzeń Bisque, Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes, oraz Korzeń selera z grzankami Tymiankowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukiew, rzepa, słodkie ziemniaki, pasternak i buraki przebić widelcem.
Umieść wszystkie warzywa w dużej misce do mikrofalówki. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na 10-12 minut lub do momentu, gdy każde z warzyw będzie miękkie w dotyku.
Odciąć skórki z każdego z warzyw; wyrzucić.
Połowę obranych warzyw umieść w dużym blenderze z połową bulionu warzywnego i śmietaną. Zmiksować aż do uzyskania gładkiej masy i całkowitego przecieru.
Wlać mieszaninę do średniego rondla. Powtórz z pozostałymi warzywami, bulionem i śmietaną.
Podgrzać na średnim ogniu, często mieszając, aż do gotowania na parze i gorąca.
Podawać posypane kwaśną śmietaną i kawałkami boczku.