Root Veggie Bisque

Root Veggie Bisque
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać korzeń Veggie Bisque spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, sól i pieprz, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seler Korzeń Bisque, Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes, oraz Korzeń selera z grzankami Tymiankowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukiew, rzepa, słodkie ziemniaki, pasternak i buraki przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
PasternakPasternak
BrukiewBrukiew
RzepaRzepa
BurakBurak
2
Umieść wszystkie warzywa w dużej misce do mikrofalówki. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na 10-12 minut lub do momentu, gdy każde z warzyw będzie miękkie w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odciąć skórki z każdego z warzyw; wyrzucić.
4
Połowę obranych warzyw umieść w dużym blenderze z połową bulionu warzywnego i śmietaną. Zmiksować aż do uzyskania gładkiej masy i całkowitego przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
WarzywaWarzywa
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do średniego rondla. Powtórz z pozostałymi warzywami, bulionem i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać na średnim ogniu, często mieszając, aż do gotowania na parze i gorąca.
7
Podawać posypane kwaśną śmietaną i kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn